Sunday, May 3, 2015

Ing Paleo Diet lan Bahaya Foods Diproses

Ing Paleo Diet lan Bahaya Foods Diproses

Kanggo saben pangan sing ora diijini ing diet Paleochora, ana alesan sing bisa gawe munggah, aside saka prasaja "amarga iku ora apik kanggo kesehatan." Nomer siji mungsuh saka diet Paleo wis diproses panganan. Alesan kang amarga padha duwe aditif wajar sing ora sehat ing kabeh.

Kapacak ing ngisor iki sing aditif mbebayani sing bakal pengin katon metu kanggo:

Sodium Nitrit - kanggo nambah gesang beting saka produk, sodium nitrite ditambahake. Iki alesan ngapa nyimpen pangan wis dadi cukup trep kanggo kita. Pangan ora ono gampang ngrusak utawa mundak akeh jamur. Masalah kene sanadyan, iku ngembangaken bahan kimia kanggo nggawe panyimpenan pangan trep, kita resiko kesehatan kita dhewe. Sodium nitrite ditambahake kanggo pangan kita, nanging wis dikenal kanggo nambah risiko kanker pankreas lan leukemia lan uga mundhak ing risiko tumor otak bayi.

Sodium nitrite iki utamané dipigunakaké ing daging diproses sing bisa tetep kanggo sasi ing Pantry utawa kulkas. Conto Hotdogs, daging babi, Ham, daging sapi jerky, lan meat nedha awan. Iki kok diet Paleo matesi mangan apa-apa sing dikemas kaleng utawa rangkep.

Salt - sampeyan mbokmenawa ora nyana kanggo golek uyah ing dhaptar iki amarga iku alam lan penting ing masak, nanging bebener sedih punika kita lagi Abusing uyah lelebon kita kang kok kita kudu alon mudhun ing nggunakake telpon. Sebagéyan gedhé wong bakal argue sing padha nggunakake mung jumlah banget tithik saka uyah nalika padha cook, lan iki apik amarga sampeyan ora perlu nemen kabeh sing akeh kanggo roso pangan.

Kita bisa matesi lan ngontrol carane akeh uyah kita sijine ing pangan sing kita nyepakaké, nanging apa kita ora bisa matesi jumlah saka uyah perusahaan sing sijine ing rangkep lan gampang kanggo nyiyapake kita panganan. Salt uga ndadekake gesang beting panganan 'maneh lan nambah roso pangan diproses, kang kok ana dadi luwih digunakake ing panganan penak diproses. Nanging iku penting kanggo Cut bali, amarga kakehan uyah (luwih saka dina rata-rata sendok teh) langsung disambung menyang penyakit stroke bejat lan akeh penyakit jantung.

Warung Kopi - aspartame iku sawijining pemanis Ponggawa lan umumé ditemokaké ing panganan free diet lan gula. Wong sing dadi luwih weruh saka jumlah nglarakake saka gula sing padha nganggo lan ing nyoba kanggo duwe diet sehat, padha milih kanggo sodas diet lan gula Ès free krim. Apa padha ora ngerti iku dening opting kanggo diet gula mesthine kurang, lagi risking kesehatan amarga aspartame iku bener zat beracun nalika migunakaken kakehan.

Setengah saka aspartame digawe serep saka phenylalanine zat ingkang asmanipun. Sawetara wong wong iku zat alam supaya apa bisa dadi salah? Iku IS zat alami nanging masalah iku akeh ing jumlah gedhe. Phenylalanine mung Wedjangane kanggo bakal migunakaken ing jumlah arang banget cilik amarga yen badan kita njaluk kakehan saka iku, salah siji saka efek sisih gangguan iku batesan kita serangan dadi murah.

Warung Kopi ngandhut loro liyane bahan kimia sing dikenal kanggo resiko kesehatan wong: asam aspartic kang wis disambung menyang rusak ing otak lan methanol kang kontributor dikenal saka tumors otak.

Saiki sampeyan ngerti apa panganan diproses amba ora ana ing diet Paleo. Padha ngemot úa sing dikenal dadi banget mbebayani kanggo kita manungsa lan sanadyan padha wis digawe gesang kita luwih trep, kita isih kudu supaya pindhah saka wong-wong mau. Gesang kita isih bisa dadi kaya trep malah tanpa wong-wong mau. Katrangan cara kanggo nyiyapake utawa terusan dhaharan ing advance supaya nalika karya minggu sibuk rawuh, sampeyan bakal duwe wektu luwih gampang masak meal.

No comments:

Post a Comment